Mittwoch, 1. April 2009

2009 exhibitions, artbasel swissart, art for peace, tour

the casting in india has paused, now other workings go on.
the last time art tour between art basel is planned, in the talking are 3 other artists, painter and sculptures so k.rux-art can go on.
stefan bucher twerenbold (sculptor)switzerland
kristin kaeser (painter and installer)germany (more about)
salvatore chiaramonte (painter and installer)italy
urs floriamo (sculptor) switzerland
the list could made probably longer..............it will be decided in the near future weeks.
Timeschedule for the printing PR material is end of april
publishing material shoud be prepaired and present around 20 april २००
_________________________________
_________________________________following text for my friends in tamil nadu, india

_
த காஸ்டிங் இன் இந்தியா ஹாஸ் புசெது, நொவ் அதர் வோர்கிங்க்ஸ் கோ ஆன்.
த லாஸ்ட் டைம் ஆர்ட் டூர் பெட்வீன் ஆர்ட் பசேல் இஸ் ப்லன்னேது, இன் டே தல்கிங் ஆர் ௩ அதர் அர்டிச்த்ஸ், பைண்டேர் அண்ட் ச்கில்ப்டுறேஸ் சோ கே.ருக்ஸ்-ஆர்ட் கேன் கோ ஆன்.
டோனி ரிஎட்வேக் (ச்கில்ப்டோர்)சுவிற்சர்லாந்து
கிறிஸ்டின் கேசெர் (பைண்டேர் அண்ட் இன்ச்டல்லேர்)ஜெர்மனி
சல்வடோர் சியாரமொண்டே (பைண்டேர் அண்ட் இன்ச்டல்லேர்)இத்தாலி
உர்ஸ் பிலோரியாமோ (ச்கில்ப்டோர்) சுவிற்சர்லாந்து
த லிஸ்ட் குலத் மாடே ப்ரோபப்லி லோங்கேர்..............இட் வில் பே தேசிதேது இன் த நேஅர் புடுரே வீக்ஸ்.
டிமேச்செடுலே போர் த பிரிண்டிங் பிர மடேரியால் இஸ் எண்டு ஒப் ஏப்ரல்
புப்ளிஷிங் மடேரியால் சௌத் பே ப்றேபைறேது அண்ட் ப்ரெசென்ட் அறௌந்து ௨௦ ஏப்ரல் ௨௦௦௯
_____________________________________________________________________________




Keine Kommentare: